Το «Mosaic//Πολιτισμός και Δημιουργικότητα» και η θεατρική ομάδα «Βιομηχανική» αναζητούν τριάντα άτομα ηλικίας έως 30 ετών, κατά προτίμηση φοιτητές ή απόφοιτους τμημάτων αρχιτεκτονικής ή θεατρικών σπουδών, για να συμμετάσχουν εθελοντικά το διάστημα 13-26 Οκτωβρίου 2020 στην παραγωγή «Πάτρα, η πόλη των εργοστασίων, του ρεμπέτικου και του καραγκιόζη».

Η παραγωγή υλοποιείται από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας στο πλαίσιο του έργου NeTT («Δίκτυο Θεάτρων για την αξιοποίηση της Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς και την ανάπτυξη του Αειφόρου Τουρισμού») του προγράμματος Interreg Ελλάδα – Ιταλία 2014-2020.

Πιο συγκεκριμένα, οι εθελοντές θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία, την παρουσίαση και τη βιντεοσκόπηση της εγκατάστασης της διεθνούς φήμης εικαστικού Δανάης Στράτου που θα γίνει σε χώρο του παλαιού εργοστασίου της Πειραϊκής – Πατραϊκής στην Πάτρα. Θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέρος μιας σύνθετης δημιουργικής διαδικασίας, που συνδυάζει την έρευνα πεδίου με τις in situ εικαστικές εγκαταστάσεις και την οπτικοακουστική καταγραφή.

Η εργασία θα γίνεται στον χώρο του εργοστασίου σε κυλιόμενες βάρδιες και θα τηρούνται όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας.

Περισσότερες πληροφορίες στο «Mosaic//Πολιτισμός και Δημιουργικότητα», τηλ. 2611810516, hello@mosaic-hub.gr.

Skip to content