12ο-Open-Coffee-Heraklion

Από την Κρήτη και το 12ο Open Coffee στο Ηράκλειο, ξεκίνησε η χρονιά μας στο Mosaic//Πολιτισμός και δημιουργικότητα.
Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2020 βρεθήκαμε στο Ηράκλειο, προσκεκλημένοι του, πολύ δραστήριου, Bizrupt. για να συμμετάσχουμε στο 12ο Open Coffe Heraklion!
Παρουσιάσαμε τις δράσεις μας και συζητήσαμε με τη δημιουργική κοινότητα της πόλης για θέματα κοινωνικής επιχειρηματικότητας και δημιουργικής οικονομίας.

Το Open Coffee πραγματοποιήθηκε στο νέο Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κοτσανά που λειτουργεί στο Ηράκλειο τους τελευταίους μήνες.

Εντός των τειχών τώρα στην Πάτρα, οι δράσεις μας για το επόμενο διάστημα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Αρχικά, ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το δωρεάν δίμηνο  πρόγραμμα ανάπτυξης επιχειρηματικών ιδεών του δημιουργικού κλάδου, που θα υλοποιήσουμε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου TRACES, συνεργαζόμενοι με τον πολυχώρο «Λιθογραφείον». Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο και θα περιλαμβάνει εκπαίδευση πέντε ατόμων ή ομάδων σε βασικές επιχειρηματικές δεξιότητες, στοιχεία μάνατζμεντ, επιχειρηματικό σχεδιασμό, εργαλεία χρηματοδότησης, μάρκετινγκ και πωλήσεων, εξατομικευμένο μέντορινγκ και δικτύωση μετά το τέλος του έργου.

Επίσης, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου,  συνδιοργανώνουμε μαζί με το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας, στο θέατρο Μπάρρυ, μια εκδήλωση με θέμα «Ιστορίες της πόλης ανεβαίνουν στη σκηνή: Η περιπέτεια μιας παράστασης» με καλεσμένους σημαντικές προσωπικότητες του ακαδημαϊκού χώρου των παραστατικών τεχνών.

Μείνετε συντονισμένοι...

Skip to content